[pic=5_1253472382.jpg][pic=5_1253472359.jpg][pic=5_1253472341.jpg][pic=5_1253472314.jpg][pic=5_1253472293.jpg][pic=5_1253472269.jpg][pic=5_1253472240.jpg]Hemix toonde zich zaterdagavond in alle lijnen te sterk voor een moedig Sint-Janskring. Aanklampen en af en toe een kloof dichten zodat de tussenstand te doen bleef, meer kon Sint-Janskring zaterdagavond niet doen. Hemix telde in zijn rangen vier spelers met ervaring in divisie en dat liet zich gevoelen: 0-3 (setstanden: 21-25, 21-25 en 22-25).Volgende week speelt Sint-Janskring op het veld van Mol. Het tweede herenteam leek op weg naar een gemakkelijke zege tegen Kapellen maar moest de duimen leggen met 2-3.Details van beide wedstrijden hieronder: Sint-Janskring-Hemix: 0-3Eerste wedstrijd in 1e Prov voor de jonge ploeg van Herentals. Dat in een hogere reeks ook een stap sneller en hoger wordt gespeeld was duidelijk vanaf set 1. St Janskring klampte aan maar moest zijn meerdere erkenen in een sterk ervaren Hemiksem. De beperkte wisselmogelijkheden (Nick en Beau nog afwezig) speelden hier zeker een rol. Set 2 was Hemiksem oppermachtig en schoot Herentals tekort op verdediging en aanval. Te weinig ballen werden afgemaakt, de tegenstander benuttte bijna elke kans. Set drie leek het of HEMIX een beetje gas teruug nam en St Janskring draaide mee tot het einde van de set. Toch trok ook hier Hemiksem het laken naar zich toe, gevolg een 0 - 3 nederlaag. Toch laat deze nederlaag geen sporen na, wetende dat Hemix tot de top van de reeks mag gerekend worden en Herentals dit jaar vooral het behoud wil verzekeren. Volgende zaterdag op MOL kan er al met de volledige ploeg worden gespeeld, afwachten wat daar van komt!! H2e Prov: St Janskring - Kapellen: 2 - 3 Ook de tweede ploeg van Herentals moest de punten meegeven aan een team uit het Antwerpse. Het ervaren Kapellen, met een hele rits ex-divisiespelers in de ploeg, leek op een 3-0 nederlaag af te stevenen. Na 2 sterke sets van Herentals stond het 2 - 0 voor de thuisploeg. Set drie was duidelijk voor een beter Kapellen, dat zich via set 4 en 5 toch naar een overwinning knokte en twee punten mee naar huis nam. Toch een hoopvol debuut voor H2 die zich vlot moeten kunnen handhaven in 2e provinciale.